Archiv článků
06.04.2013 17:29
Mozzarella je klasický italský, čerstvý, bílý, přírodní, nezrající sýr, jemné a lahodné chuti, málo solený. Na rozdíl od klasických českých čerstvých sýrů se vyrábí technologií paření.
Původ Mozzarelly sahá až do středověku, kdy se v neapolské nížině chovali buvoli, jejichž mléko se do...
—————
04.04.2013 15:16
Kdy to vše začalo?
Už to bude více než 3 roky, kdy jsme se rozhodli k postavení se na vlastní nohy a začít budovat vlastní firmu. Po dlouhé zimě v roce 2009 jsme se hodili všichni do gala převlečeni do pracovního, v ruce lopaty, krumpáče. Na zahradě hromady písku, cementu a nekonečné...
—————
04.04.2013 14:50
Kdy to vše začalo?
Už to bude více než 3 roky, kdy jsme se rozhodli k postavení se na vlastní nohy a začít budovat vlastní firmu. Po dlouhé zimě v roce 2009 jsme se hodili všichni do gala převlečeni do pracovního, v ruce lopaty, krumpáče. Na zahradě hromady písku, cementu a nekonečné haldy dřeva...
—————
01.04.2013 20:59
Vitejte na stránkach PIZZA PAZZA
Najdete zde výběr všech našich lahodných a pravých Italských pizz,
těstovin a salátu, které pro vás připravuje náš šéf kuchař
Marcello...
—————
31.03.2013 22:49
Druhy pizzy
Nejběžnější druhy pizzy
Výhodou pizzy je možnost přidat si na těsto přísady podle vlastní chuti, takže existují stovky variant. Přece jen však existuje několik základních a nejrozšířenějších druhů. Navíc Italové se drží omezeného počtu druhů,...
—————
31.03.2013 22:44
Slavnostní premiéru měla pizza v roce 1899, kdy ji známý pekař z pizzerie v Neapoli připravil pro slavnost na letním královském sídle Capodimonte pro mladou královnu Margaretu Savojskou. Samotná pizza byla upravena v barvách italské národní trikolóry, byla obložena červenými rajčaty a smetanově...
—————
—————
25.03.2013 23:11
Nejběžnější druhy pizzy
Výhodou pizzy je možnost přidat si na těsto přísady podle vlastní chuti, takže existují stovky variant. Přece jen však existuje několik základních a nejrozšířenějších druhů. Navíc Italové se drží omezeného počtu druhů, např. varianty s ananasem nebo kukuřicí se tu...
—————