Archiv článků

06.04.2013 17:29

Výroba Mozzarelly

  Mozzarella je klasický italský, čerstvý, bílý, přírodní, nezrající sýr, jemné a lahodné chuti, málo solený. Na rozdíl od klasických českých čerstvých sýrů se vyrábí technologií paření. Původ Mozzarelly sahá až do středověku, kdy se v neapolské nížině chovali buvoli, jejichž mléko se do...

—————

04.04.2013 15:16

Jak to začalo

  Kdy to vše začalo? Už to bude více než 3 roky, kdy jsme se rozhodli k postavení se na vlastní nohy a začít budovat vlastní firmu. Po dlouhé zimě v roce 2009 jsme se hodili všichni do gala převlečeni do pracovního, v ruce lopaty, krumpáče. Na zahradě hromady písku, cementu a nekonečné...

—————

04.04.2013 14:50

Jak to začalo

Kdy to vše začalo? Už to bude více než 3 roky, kdy jsme se rozhodli k postavení se na vlastní nohy a začít budovat vlastní firmu. Po dlouhé zimě v roce 2009 jsme se hodili všichni do gala převlečeni do pracovního, v ruce lopaty, krumpáče. Na zahradě hromady písku, cementu a nekonečné haldy dřeva...

—————

01.04.2013 20:59

Úvod

  Vitejte na stránkach   PIZZA PAZZA   Najdete  zde  výběr  všech  našich  lahodných  a  pravých  Italských  pizz, těstovin  a  salátu,  které  pro  vás  připravuje  náš  šéf  kuchař Marcello...

—————

31.03.2013 22:49

Pizza

  Druhy pizzy     Nejběžnější druhy pizzy   Výhodou pizzy je možnost přidat si na těsto přísady podle vlastní chuti, takže existují stovky variant. Přece jen však existuje několik základních a nejrozšířenějších druhů. Navíc Italové se drží omezeného počtu druhů,...

—————

31.03.2013 22:44

Historie pizzy

Slavnostní premiéru měla pizza v roce 1899, kdy ji známý pekař z pizzerie v Neapoli připravil pro slavnost na letním královském sídle Capodimonte pro mladou královnu Margaretu Savojskou. Samotná pizza byla upravena v barvách italské národní trikolóry, byla obložena červenými rajčaty a smetanově...

—————

28.03.2013 23:55

Double pizza

                                                                                   ...

—————

25.03.2013 23:11

Druhy pizzy

  Nejběžnější druhy pizzy Výhodou pizzy je možnost přidat si na těsto přísady podle vlastní chuti, takže existují stovky variant. Přece jen však existuje několik základních a nejrozšířenějších druhů. Navíc Italové se drží omezeného počtu druhů, např. varianty s ananasem nebo kukuřicí se tu...

—————



Vytvořte si www stránky zdarma! Webnode